Лудогорец и Рома днес ще се изправят един срещу друг в

...
Лудогорец и Рома днес ще се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Лудогорец ще опита да направи чудото на Олимпико

Лудогорец и Рома днес ще се изправят един против различен в решитилен мач от група C на Шампионската лига. Срещата е с начален час 22:00, а Gong.bg ще наблюдава онлайн всичко най-интересно, което се случва в мача. Лудогорец са втори в групата, като имат 7 точки, колкото и Рома, само че " орлите " победиха тима на Жозе Моуриньо в първия мач и даже и точка на " Олимпико "  би ги класирала напред в шампионата.

Българският първенец е в страхотна форма, като в последните си шест мача във всички шампионати има пет победи и едвам едно проваляне (от Бетис с 1:0). Силната страна на Лудогорец несъмнено е нападанието, само че през днешния ден ще би трябвало да покажат и сериозна работа в отбрана, защото Рома преследва наложителна победа. Очаква се " орлите " да нямат изчезнали играчи за конфликта и да бъдат налични всички футболисти на старши треньора Анте Шимунджа.

Рома също по сходство на своя противник през днешния ден има една загуба в последните си шест мача във всички шампионати. Отборът на Жозе Моуриньо мъчно печели срещите си, като постоянно не съумява да убеди с представянето си.Срещата за " вълците " пропущат Жоржиньо Вайналдум, Ебрима Дарбо, Пауло Дибала и Леонардо Спинацола, като и четиримата лекуват разнообразни контузии. Дзаниоло остава под въпрос до последно, само че се чака да не вземе присъединяване в срещата, а Джанлука Манчини ще отсъства заради насъбрани жълти картони.

Първият мач сред тези два тима бе извоюван трагично от Лудогорец с гол в 88-та минута на Нонато, а през днешния ден даже и точка ще бъде задоволителна на " орлите " за продължение в Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР